Offerte Aanvraag
24 uur lekkage, 24uur lekkage, spoed, loodgieter, loodgieters, daklekkage, gesprongen leidingen, lekkende kraan, lekkage, lekkages, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Haarlem, Utrecht, Dordrecht, Zoetermeer, Den Bosch, Eindhoven, Gouda, Haarlem, Alkmaar, Tilburg, Breda, Zaandam, Purmerend.

Leadle disclaimer

Deze site maakt deel uit van de Leadle community.

Leadle besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van de website Leadle.nl, aan domeinen die linken naar www.leadle.nl en aan de websites die beheerd worden door Leadle.

Leadle streeft er dan ook naar om de verstrekte informatie op de sites zo volledig en actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat de getoonde informatie niet (meer) geheel juist is. Het staat Leadle vrij om op elk gewenst moment en zonder enige vooraankondiging wijzigingen aan te brengen. Aan de informatie op de websites van Leadle kunnen geen rechten worden ontleend.

Eventuele links naar andere websites zijn informatief van aard. Leadle heeft niet het beheer over de inhoud van die websites en verleent geen garantie met betrekking tot de betrouwbaarheid en juistheid van de informatie daarop.

Het is de bezoekers van deze site niet toegestaan verstrekte (auteursrechtelijk beschermde) informatie, producten of diensten zonder schriftelijke toestemming van Leadle anders dan voor eigen gebruik op enige manier openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan.

Leadle aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit of enigerlei verband houdt met gebruik van deze site en/of met de onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen. Met deze disclaimer wordt niet beoogd de aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waarbij het uitsluiten van aansprakelijkheid niet is toegestaan volgens de geldende Nederlandse wet.

 

Lekkage?

Lekkage aan dak of waterleiding? Stroomt uw wc over of spoelt hij niet meer door? Riolering verstopt?

Geen nood, bel 088-123 03 03. Onze loodgieter spoedservice staat altijd, dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar.

 
KLIK HIER

Installatie

Het aanleggen van gas-, water- en afvoerleidingen is een van de specialismes van onze loodgieters. Zij passen uw huidige leidingwerk aan als u bijvoorbeeld uw keuken wilt verbouwen. Of …

 
KLIK HIER

Dakbedekking

Behalve voor spoedklussen, het leggen van leidingen of het aansluiten van apparatuur kunt u ons uiteraard ook inschakelen voor een renovatie van bijvoorbeeld uw badkamer of…

 
KLIK HIER

Contact

Is er een waterleiding gesprongen? Stroomt uw wc over of spoelt hij niet meer door? Riolering verstopt? Geen nood, wij staan dag en nacht voor u klaar. Bel direct ons alarmnummer 088-123 03 03 en wij staan zo spoedig mogelijk voor uw deur om uw noodsituatie effectief te verhelpen!

 
KLIK HIER
Meld uw bedrijf aan! No Cure No Pay | Disclaimer